A CIB Bank webes terminál (Virtual Point-of-Sale) szolgáltatása VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro bankkártyák (dombornyomott illetve unembosssed esetén a kibocsátónál internet-képesnek szerződött kártyák) elfogadására alkalmas.

A CIB csatlakozott a Verified by VISA, MasterCard SecureCard, 3DSecure rendszerekhez, tehát ezek a speciálisan erős biztonságú kártyák is használhatók a CIB banktól igényelt webes terminál felületeken.

CIB eCommerce szerződést már létező vállalkozások (legalább fél éve működő, cégkivonattal, bankszámla-történettel leigazolható, pozitív mérlegű jogi személyek (Bt, Kkt, Kft, Rt.) illetve egyéni vállalkozók) igényelhetnek a már létező webáruházuknak a bank felé történő bemutatása után.

Kártyaforgalmi jutalék 1.7% körüli általában, de esetileg mindig adott vállalkozás elemzésétől függő az ajánlat. eCommerce szerződéskötési díj a bank felé: 30eFt.

Szerződéskötés után el kell készíteni egy olyan banktechnikai szoftvert, ami képes a CIB rendszerére csatlakozni és a kártya-elfogadás feldolgozása után a vásárlót korrekt módon tájékoztatni a tranzakcióról, illetve a webshopban a megrendelést és annak kifizetését berögzíteni - esetleg számlát is kibocsátani » ennek a szoftvernek az elkészítésére tudunk vállalkozni. Miután ez a szoftver elkészült, a bank technikai vizsgálatot végez és arról jegyzőkönyvet készít, majd a Fraud osztály ellenőrzi a törvényességi megfelelést (2001:CVIII és 45/2014(II.26) Kr. emellett 2013:V Ptk. szavatosságról, 19/2014(IV.29)NGM.r. az eljárásról és 2001:CXII Infotv. az adatkezelésről) majd jóváhagyása után 4..6 banki napra rá élesítő DES fájl küld, amivel a webshopot az éles CIB terminál-szerverre tudjuk kapcsolni.

A helyes jogi tájékoztatásnak megfelelésben ügyviteli tanácsadó irodánk, külön megbízás keretében biztosítani tudja a szükséges vásárlói és adatkezelői tájékoztatók elkészítését, vagy a meglévő de hiányos esetleg nem-hatályos tájékoztatók javítását.

  CIB rendszerek összeköttetését PrestaShop, JomlaVirtueMart 2.5, OpenCart, Drupal Commerce, Magento, Woocommerce webshop-motorral működő rendszerekre néhány napos határidővel és fix díjonezen kívül a nem ilyen motorra épülő - vagy teljesen egyedi fejlesztésű - programokat egyedi árajánlatra és határidőre tudjuk vállalni, napidíjas vagy óradíjas szoftver-fejlesztésként.

Díjszabásunk »       Referenciáink »

CIB szoftvereinket használja, kiemelt ügyfelünkként említve az InterFOOD, a CityFood, a GyőrBike, a Tettye Forrásház, a Schiller Opel és a Soproni Egyetem Faipari Karnak ERFARET Könykiadója is.

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 20 327 82 69

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.

Pihenőnapok