Az OTPDirekt webes terminál (VPOS) és az OTPay fizetési szolgáltatása VISA, VISA Electron, AMEX Blue, MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro bankkártyák (dombornyomott illetve unembosssed esetén a kibocsátónál internet-képesnek szerződött kártyák) illetve OTP SZÉP, Multipont és Cafetéria elfogadására alkalmas. 2015. júliusától az OTPay okostelefonos elfogadási rendszerek folyamatosan áttelepítésre kerülnek a MasterPass rendszerbe. Keresse ezekben a webáruházakban a "Buy with MasterPass" gombot!  

Az OTP Bank csatlakozott a Verified by VISA, MasterCard SecureCard, 3DSecure rendszerekhez, tehát ezek a speciálisan erős biztonságú kártyák is használhatók a webes terminál felületeken.

OTP VPOS és MasterPass szerződést már létező vállalkozások (legalább egy éve működő, cégkivonattal, bankszámla-történettel leigazolható, pozitív mérlegű jogi személyek (Bt, Kkt, Kft, Rt.) illetve egyéni vállalkozók) igényelhetnek a már létező webáruházuknak a bank felé történő bemutatása után.

Kártyaforgalmi jutalék 1,4..1,7% közötti általában, de esetileg mindig adott vállalkozás elemzésétől függő az ajánlat. Szerződéskötési díj a bank felé: 50eFt+ÁFA. Jelenleg (2016 elején) akcióban OTPDirekt és MasterPass együttes igénylése esetén a banknak fizetendő díj: 0 Ft!

Szerződéskötésünk megelőző feltételeként el kell készíteni egy olyan banktechnikai szoftvert, ami képes a bank rendszerére csatlakozni és a kártya-elfogadás feldolgozása után a vásárlót korrekt módon tájékoztatni a tranzakcióról, illetve a webshopban a megrendelést és annak kifizetését berögzíteni - esetleg számlát is kibocsátani » ennek a szoftvernek az elkészítésére tudunk vállalkozni. Miután ez a szoftver elkészült, a bank technikai vizsgálatot végez és arról jegyzőkönyvet készít, ezt követően ellenőrzi a törvényességi megfelelést (2001:CVIII és 45/2014(II.26) Kr. emellett 2013:V Ptk. szavatosságról, 19/2014(IV.29)NGM.r. az eljárásról és 2001:CXII Infotv. az adatkezelésről), majd jóváhagyása után általában 30 naptári banki napon belül küld élesítő DES fájlt, amivel a webshopot az éles OTPDirekt terminál-szerverre tudjuk kapcsolni.

A helyes jogi tájékoztatásnak megfelelésben ügyviteli tanácsadó irodánk, külön megbízás keretében biztosítani tudja a szükséges vásárlói és adatkezelői tájékoztatók elkészítését, vagy a meglévő de hiányos esetleg nem-hatályos tájékoztatók javítását.

  OTP rendszerek összeköttetését PrestaShop, JomlaVirtueMart 2.5, OpenCart, Drupal Commerce, Magento, Woocommerce webshop-motorral működő rendszerekre néhány napos határidővel és fix díjonezen kívül a nem ilyen motorra épülő - vagy teljesen egyedi fejlesztésű - programokat egyedi árajánlatra és határidőre tudjuk vállalni, napidíjas vagy óradíjas szoftver-fejlesztésként.

Díjszabásunk »       Referenciáink »

OTPDirekt szoftvereinket több mint 100 ügyfelünk használja, kiemelten említve a NATO CoeMed, az AkváriumKlub, számos Vízmű, az FTC Groupama Aréna, a Diamond Congress és több jelentős OTP SZÉP Elfogadó partnerünk: InterFOOD, Gastroyal, Wasabi, Trófea, Béres Alexandra...

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 20 327 82 69
+36 20 327 82 69

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.

Pihenőnapok