Az OTPDirekt webes terminál (VPOS) és az OTPay szolgáltatása VISA, VISA Electron, AMEX Blue, MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro bankkártyák (dombornyomott illetve unembosssed esetén a kibocsátónál internet-képesnek szerződött kártyák) illetve OTP SZÉP, Multipont és Cafetéria elfogadására alkalmas.

Az OTP Bank csatlakozott a Verified by VISA, MasterCard SecureCard, 3DScure rendszerekhez, tehát ezek a speciálisan erős biztonságú kártyák is használhatók a webes terminál felületeken.

OTP VPOS és OTPay szerződést már létező vállalkozások (legalább egy éve működő, cégkivonattal, bankszámla-történettel leigazolható, pozitív mérlegű jogi személyek (Bt, Kkt, Kft, Rt.) illetve egyéni vállalkozók) igényelhetnek a már létező webáruházuknak a bank felé történő bemutatása után.

Kártyaforgalmi jutalék 1,4..1,7% közötti általában, de esetileg mindig adott vállalkozás elemzésétől függő az ajánlat. Szerződéskötési díj a bank felé: 50eFt+ÁFA. Jelenleg (2014 őszén) akcióban OTPDirekt és OTPay együttes igénylése esetén a banknak fizetendő díj: 0 Ft!

Szerződéskötés megelőző feltételeként el kell készíteni egy olyan banktechnikai szoftvert, ami képes a bank rendszerére csatlakozni és a kártya-elfogadás feldolgozása után a vásárlót korrekt módon tájékoztatni a tranzakcióról, illetve a webshopban a megrendelést és annak kifizetését berögzíteni - esetleg számlát is kibocsátani » ennek a szoftvernek az elkészítésére tudunk vállalkozni. Miután ez a szoftver elkészült, a bank bevizsgálja, jóváhagyása után 30 naptári banki napra rá küld élesítő DES fájlt, amivel a webshopot az éles OTPDirekt terminál-szerverre tudjuk kapcsolni.

  OTP rendszerek összeköttetését PrestaShop, JomlaVirtueMart 2.5, OpenCart, Drupal Commerce, Magento, OSCommerce, Woocommerce webshop-motorral működő rendszerekre néhány napos határidővel és fix díjonezen kívül a nem ilyen motorra épülő - vagy teljesen egyedi fejlesztésű - programokat egyedi árajánlatra és határidőre tudjuk vállalni, napidíjas vagy óradíjas szoftver-fejlesztésként.

Díjszabásunk »       Referenciáink »

OTPDirekt szoftvereinket használja, kiemelt ügyfelünkként említve a VOLT Fesztivál, SZIGET, AkváriumKlub, a Kuponvilág, a Bakonykarszt Vízmű, a Diamond Congress és több jelentős OTP SZÉP Elfogadó partnerünk (InterFOOD, Trófea, Gastroyal, Wasabi, Béres Alexandra).

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 70 405 07 01
+36 70 356 84 24

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.

Pihenőnapok

Nyári pihenőnapok: 2014. augusztus 15-24 időszakban csak központi email ügyfélszolgálatot tartunk (telefonosat csak speciálisan erre szerződött ügyfeleknek biztosítunk).