Szolgáltatási tájékoztató 2018.06.01-től


Díjtájékoztató

a.
A 2018-as év első felében csak korlátozottan, második félévében pedig már egyáltalán nem vállalunk semmilyen webshopra semmilyen banki alapszolgáltatáson (OTP Direkt, CIB eCommerce, K&H VPOS, BB, UCB, FHB) működő virtális terminál illesztést, szintúgy nem vállalunk új OTPSZÉP, Erzsébet és K&H SZÉP integrációkat.

b.
Az MKB SZÉP Intézménnyel kötött 2011. évi megállapodásunk szerint, továbbra is támogatjuk az MKB SZÉP Webes terminálok illesztését - de kizárólag csak ezt a kártyatípust és eseti techikai felmérésen alapuló, egyedi óradíjas díjszabásban.

c.
Meglévő ügyfeleink részére új terminálok kiépítését - mivel az üzletágunkon a banktechnikai szoftverfejlesztő team már 2018 tavaszán megszűnt és célzott kapacitás már nincs rá - csak nagyon korlátozott formában, egyedi árszabásban, jelentős átfutási időkkel, más üzletág tevékenységét nem veszélyeztető módon tudjuk vállalni, helyzetfelmérés alapján.

d.
Meglévő szerződéseink szerinti terminálok üzemeltetése továbbra is zavartalan, azt nem a szoftverfejlesztő munkatársaink végzik.


A Transgate Networks-szel kötött egyezményünk alapján, szándékunk szerint nem vállalunk CIB, Budapest Bank, Unicredit, FHB, Cetelem integrációkat és kifejezetten nem vállalunk 2016.01.01. óta integrációt Joomla, Drupal, OSCommerce és Magento alá. Ezeket a feladatokat a Transgate általában vállalja.

Szintúgy nem vállalunk 2016.01.01. óta megbízásokat MasterPass mobil-fizetési rendszerre (emögött viszont a Cellum/MasterPass jogi helyzetéből adódó megfontolás áll).

 

Ügyfélszolgálatunk

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi emailben, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.Pihenőnapok