SzámlázóLite integráció

(2014-03-04)
Egyre több ügyfelünk érdeklődik, hogy a bankkártyás fizetés megtörténte után tudnánk-e ajánlani és integrálni valamilyen számlázó szoftvert, ami a sikeres befizetések alapján azokról ÁFÁs számlát állít ki?
A válaszunk egyszerű: természetesen tudunk ajánlani, és van saját! Az automatikus és az irodai, kézi kiállítást is együttesen kezelni tudó, több-devizás, több-nyelvű számlázórendszerünk, a SzámlázóLite rendelkezik API-val (programozható interfésszel), és így egyszerű hozzáépíteni a saját bankkártyás és SZÉP kártyás rendszereinkhez is, de azok nélkül működő webáruházakhoz is (gyakrabban vállalunk VirtueMart 2 és PrestaShop 1.6 integrációt).
 

Tanulni a hibákból

(2014, cikk)
Egy vállalkozás, amelynek vezetése a hosszú távon életben maradást alapcélul tűzte ki, két elvet kell követnie: folyamatosan fejleszteni a vásárlóinak kínált termékek / szolgáltatások minőségén, és ha a termékek gyártása / szolgáltatások nyújtása során valamilyen működési hibák merülnek fel, amelyek az üzemszerű használatot nem értintik, de rosszindulatú emberek "hibákat" találnak, belemagyarázzák (a "hibát" - ami a termék működését nem is befolyásolja nem kívánt irányba...), akkor abból a hibából is érdemes néha építkezni, mert újabb fejlődési utat is kijelölhet, de legalábbis a termék gyártójának támadhatósága nem fog fennálni - így tehát sem minőségi, sem "pletyka" jellegű kifogása nem lehet a vásárlóknak, kiváltképp különösen hasznos termék esetén.
» tovább
 

Red Hat Enterprise

(2012-07-01)
Új, nagy teljesítményű és zárt forráskódú operációs rendszert futtató átjáró szervert üzemeltünk be a TSystems Dataplex szerverházban.
 

MKB SZÉP Kártya elfogadás

(2012-01-04)
Szerver - szoftver újraírással elindítottuk a 3 zsebes MKB SZÉP Kártya-elfogadást.

(2011-11-07)
Az MKB SZÉP Intézmény megbízásából, a Card-Co Banktechnikai Kft. partnereként elkészítettük az MKB SZÉP Kártya-elfogadást megvalósító 2048 bites https terminál szervert és a webes terminál felületet. Az MKB SZÉP Intézmény dedikálja és ajánlja szolgáltatásainkat.
 

Budapest Bank VPOS kártyaelfogadás

(2011-09-26)
Mától már a Budapest Bank internetes kártyaelfogadás szolgáltatását is tudjuk támogatni – standard díjainkon.
 

Viszonteladói kampány ⋅ Magento

(2011-01-29)
Lényegesen felújítottuk, gazdag tartalommal töltöttük fel weboldalunkat! Elindítottuk a 2011-es Viszonteladói Partnerségi Programot is - várjuk webáruház programozók jelentkezését központi elérhetőségeinken! 2011-től kezdődően, hagyományteremtő jelleggel, minden év elején viszonteladói kampányt szervezünk.
Januárban elkészült a Magento fizetési kapunk is!
 

Marketing Commando

(2010-10-15)
Wolf Gábor meghívására "a 10 guru" között kaptunk felkérést a Marketing Expo Navigátor különszámában való megjelenésre - az online banking trendekről adhattunk interjút.
 

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 20 327 82 69

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.