A K&H webes terminál (Virtual Point-of-Sale) szolgáltatása VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro bankkártyák (dombornyomott illetve unembosssed esetén a kibocsátónál internet-képesnek szerződött kártyák) illetve K&H SZÉP kártya elfogadására alkalmas.

Az K&H Bank csatlakozott a Verified by VISA, MasterCard SecureCard, 3DSecure rendszerekhez, tehát ezek a speciálisan erős biztonságú kártyák is használhatók a webes terminál felületeken.

K&H VPOS szerződést már létező vállalkozások (legalább egy éve működő, cégkivonattal, bankszámla-történettel leigazolható, pozitív mérlegű jogi személyek (Bt, Kkt, Kft, Rt.) illetve egyéni vállalkozók) igényelhetnek a már létező webáruházuknak a bank felé történő bemutatása után.

Kártyaforgalmi jutalék 1,7..2,0% közötti általában, de esetileg mindig adott vállalkozás elemzésétől függő az ajánlat. VPOS szerződéskötési díj a bank felé nincs, de van havidíj 3..5eFt között + a jutalék.

Szerződéskötésünk után el kell készíteni egy olyan banktechnikai szoftvert, ami képes a bank rendszerére csatlakozni és a kártya-elfogadás feldolgozása után a vásárlót korrekt módon tájékoztatni a tranzakcióról, illetve a webshopban a megrendelést és annak kifizetését berögzíteni - esetleg számlát is kibocsátani » ennek a szoftvernek az elkészítésére tudunk vállalkozni. Miután ez a szoftver elkészült, a bank technikai vizsgálatot végez és arról jegyzőkönyvet készít, majd a Fraud osztály ellenőrzi a törvényességi megfelelést (2001:CVIII és 45/2014(II.26) Kr. emellett 2013:V Ptk. szavatosságról, 19/2014(IV.29)NGM.r. az eljárásról és 2001:CXII Infotv. az adatkezelésről) majd jóváhagyása után tudjuk az éles K&H terminál-szerverre kapcsolni.

  K&H rendszerek összeköttetését PrestaShop, JomlaVirtueMart 2.5, OpenCart, Drupal Commerce, Magento, Woocommerce webshop-motorral működő rendszerekre néhány napos határidővel és fix díjonezen kívül a nem ilyen motorra épülő - vagy teljesen egyedi fejlesztésű - programokat egyedi árajánlatra és határidőre tudjuk vállalni, napidíjas vagy óradíjas szoftver-fejlesztésként.

Díjszabásunk »       Referenciáink »

K&H szoftvereinket használja, kiemelt ügyfelünkként említve a Batz kényelmi lábbeli, a Vasúttörténeti Park, a Fundamenta, az MTA MGKI, a Szigetvári Vízmű, a Darius Musik, a Stella Beauty, és több jelentős K&H SZÉP Elfogadó partnerünk: InterFOOD, Cityfood, E-Food, Frissfood, Ételbróker, Trófea, Gastroyal, Wasabi, Pizza Capri...

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 20 327 82 69

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.

Pihenőnapok