Az MKB SZÉP Intézmény megbízásából 2011 végén cégünk építette ki a SZÉP Intézmény részére a webes terminálszervert, definiált API-t (progrmaozói interfészt) és mi tudjuk rákötni a SZÉP-Kártya elfogadók (szállodák, vendéglátók, szabadidő-alszámlás elfogadóhelyek) weboldalait a központi MKB SZÉP Kártya-terminál rendszerre.

MKB SZÉP szerződést már létező vállalkozások (legalább egy éve működő, cégkivonattal, bankszámla-történettel leigazolható, pozitív mérlegű jogi személyek (Bt, Kkt, Kft, Rt.) illetve egyéni vállalkozók) igényelhetnek a már létező webáruházuknak a bank felé történő bemutatása után.

Kártyaforgalmi jutalék 1,5% fix. Szerződéskötési díj a SZÉP Intézmény felé nincs, havidíj nincs, csak a jutalék.
A webes terminál tényleges üzemeltetését cégünk végzi. Ennek havi díja forgalom után 0.1%.

Szerződéskötés után el kell készíteni egy olyan banktechnikai szoftvert, ami képes a SZÉP Központra csatlakozni és a kártya-elfogadás feldolgozása után a vásárlót korrekt módon tájékoztatni a tranzakcióról, illetve a webshopban a megrendelést és annak kifizetését berögzíteni - esetleg számlát is kibocsátani » ennek a szoftvernek az elkészítésére tudunk vállalkozni. Miután ez a szoftver elkészült, cégünk jegyzőkönyvet köteles készítnei az illesztésről és azt a SZÉP Intézmény részére megküldjük, és velük közösen élesítjük.

  MKB SZÉP rendszerek összeköttetését PrestaShop 1.6, OpenCart 1.6, Woocommerce 2+ webshop-motorral működő rendszerekre néhány napos határidővel és fix díjonezen kívül a nem ilyen motorra épülő - vagy teljesen egyedi fejlesztésű - programokat egyedi árajánlatra és határidőre tudjuk vállalni, napidíjas vagy óradíjas szoftver-fejlesztésként.

Díjszabásunk »       Referenciáink »

Szolgáltatásainkat használja, kiemelt ügyfelünkként említve az InterFOOD, E-Food, Teletál, Netpincér, Gastroyal, FrissFood, Wasabi, és számos ismert pizza-kiszállító SZÉP-Elfogadóhely is.

Ügyfélszolgálat

www.yourbank.hu
info@yourbank.hu
+36 20 327 82 69

Banki üzletágunk munkatársai munkanapokon 08:30 — 16:30 percig elérhetőek központi telefonszámainkon, szerződött ügyfeleink részére pedig a szerződésben jelzett elérhetőségeken 24 órás ügyeletet tartunk a hét minden napján.

Pihenőnapok